Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κοινότητα Μυτιληνιών: Δεν αποδεχόμαστε τη δημιουργία δεύτερου HOT SPOT στα «πρώην σφαγεία Κνίτη»

Κοινότητα Μυτιληνιών: Δεν αποδεχόμαστε τη δημιουργία δεύτερου HOT SPOT στα «πρώην σφαγεία Κνίτη»

Με ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook η Κοινότητα Μυτιληνιών, έκανε γνωστή τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της με τη συμμετοχή φορέων για τη δημιουργία νέου ΚΥΤ στο χώρο των «πρώην σφαγείων Κνίτη». Η Κοινότητα Μυτιληνιών για άλλη μια φορά σχολιάζει αρνητικά την απόφαση του βουλευτή Σάμου κ. Δημήτρη Σεβαστάκη να μην παραστεί στη σύσκεψη αν και κλήθηκε δύο φορές. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κοινότητας Μυτιληνιών:

00KoinotitaMitilinion02

«Ύστερα από αίτημα τριών συλλόγων της κοινότητας και συγκεκριμένα του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΙΩΝ των εθελοντών Πυροσβεστών «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ» και του ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΙΩΝ σχετικά με τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στα ΜΜΕ για την μετεγκατάσταση και δημιουργία νέου ΚΥΤ στο χώρο των πρώην σφαγείων ΚΝΙΤΗ, αποφασίστηκε σύσκεψη στα γραφεία της Κοινότητας Μυτιληνιών. Εκκληθήκαν ο βουλευτής Σάμου κ. Σεβαστάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κατρακάζος ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Κυριαζής και ο Δήμαρχος Σάμου κ. Αγγελόπουλος ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον Αντιδήμαρχο κ. Βαλκαμλή λόγω απουσίας. Μετά από ομόφωνη απόφαση ζητάμε την άμεση ενημέρωση του βουλευτού προς τον Σαμιακό λαό για τις προθέσεις της Κυβέρνησης σχετικά με τη δημιουργία μετεγκατάστασης του υπάρχοντος ΚΥΤ.

00KoinotitaMitilinion03

Καταγγέλλουμε την απόφαση του βουλευτού Σάμου, για μια ακόμα φορά να μην παραστεί στη σύσκεψη, αν και είχε κληθεί 2 φορές με FAX στις 3 & 11 Οκτωβρίου.

Δεν αποδεχόμαστε τη δημιουργία δεύτερου HOT SPOT.».

ds2